Allt startade med Vadstena Varmförzinkning som grundades redan 1968. 2009 köpte Vadstena Varmförzinkning upp Prozink AB som varit i branschen sedan 1990.

Sammanslagningen innebar att vi fick en bredare spetskompetens och kunde åta oss större uppdrag. Med andra ord har vi kunnat stärka vår position på marknaden. Idag har Vadstena Varmförzinkning avvecklats och vi satsar enbart på ProZink i Aneby.

Tack vare vårt brinnande intresse för branschen och höga kompetens kan vi leverera hög kvalitet på samtliga av våra uppdrag. Vi stoltserar med ett gäng duktiga och drivna medarbetare som har gedigen spetskompetens.

VD Patrik Göransson

Varmförzinkning används främst i korrosiva miljöer, men även i lindrigare miljöer inomhus. På ProZink strävar vi efter att leva upp till marknadens krav och arbetar ständigt med kontroll av våra processer. Det omfattar en nära dialog med våra kunder där vi planerar och genomför vårt arbete med bästa möjliga resultat som målbild. Det inkluderar även den leveransprecision som vi kommit överens om.
Vi har en bred kundbas och erbjuder en ytbehandling som är överlägsen när det kommer till slitstyrka och rostskydd. Tack vare vår spetskompetens kan vi också ge råd och komma fram till den bästa lösningen i varje enskild situation.

Våra certifikat

Du kan känna dig 100 % trygg i att vi har de certifikat som krävs för att vara verksamma i branschen. Vi håller oss även ständigt uppdaterade om eventuella förändringar.