Kvalitet & Miljö

I fokus

Vi lever upp till marknadens och kundernas krav med dessa grundstenar:

  • God kontroll
  • Tät dialog
  • Hög kvalitet
  • Stort miljötänk
  • Leveransprecision
  • Gedigen spetskompetens
Tack vare vårt brinnande intresse för branschen och höga kompetens kan vi leverera hög kvalitet på samtliga av våra uppdrag. Vi stoltserar med ett gäng duktiga och drivna medarbetare som har gedigen spetskompetens.

Vårt mål är att vara ett ledande företag inom värmeförzinkning i Vadstena och Aneby. Det betyder att vi ständigt måste leverera hög kvalitet och hålla oss till aktuella branschstandarder. Ett väl utfört arbete kräver också en nära dialog med dig som kund. Under de senaste åren har vi också lagt mer fokus på miljö och hur vi kan bli ett mer hållbart företag. Det är en process som pågår hela tiden och som vi ständigt utvecklar. Vill du diskutera detta närmare med oss är du varmt välkommen att höra av dig.

Noggrann planering

Varje arbetsdag ser vi till att ha rätt personal på rätt plats för att kunna leverera hög kvalitet rakt igenom. Vi håller noga koll på orderstatus och körschema för att kunna garantera överenskommen leveransprecision. Nöjda kunder kommer inte gratis och det är många steg som ska planeras för att vi ska kunna hålla vår höga kvalitet. Vi berättar gärna mer om vårt arbetssätt och vår filosofi.

Certifierat

Du kan känna dig 100 % trygg i att vi har de certifikat som krävs för att vara verksamma i branschen. Vi håller oss även ständigt uppdaterade om eventuella förändringar.

Kundanpassat

Alla kunder har behov av olika lösningar, därför anpassar vi oss helt efter dig. Vi kommer gärna med råd och tips - vi har värdefull spetskompetens.

Hållbart

Vi arbetar hela tiden hållbart och långsiktigt. Vårt mål är att förzinkningen ökar livslängden på stål- och järnprodukter vilket gynnar både miljön och dig som kund.